"MEREU O IDEE IN AVANS", aceasta este deviza noastră,aceasta este deviza oamenilor intreprinzători care ştiu ce-şi doresc de la afacerea lor şi işi vor să fie într-adevăr în avans faţă de alţii.

Agricultura noastră s-a schimbat mult în ultima vreme, această schimbare am perceput-o şi noi, astfel începând cu data de 01.06.2010 am devenit "SC SCHAUER AGROTEHNIC SRL" La fel ar trebui să se schimbe modul în care ar trebui să ne modificam propria afacere pentru a putea fi in pas cu tendinţele europene.

Compania noastră vine în sprijinul vizionarilor care îşi doresc acest lucru, în sprijinul acelor persoane responsabile care realizează că doar prin perfecţionare şi modernizare vor reuşi să fie printre cei mai buni în afacerea pe care o conduc.
Uniunea Europeană îi sprijină pe aceştia oferindu-le posibilitatea financiară prin intermediul fondurilor europene.

Da, toată lumea a auzit de aceste fonduri, toţi intreprinzătorii şi le-ar dori, dar fără o strategie concretă şi fără un plan de finanţare eligibil aceste fonduri nu vor putea fi accesate,iar din păcate agricultura şi zootehnia noastră va ramâne tot in stadiul acela de “Ev Mediu”.
Timp de 15 ani ne-am perfecţionat alături de adevaraţii specialişti în domeniul zootehniei şi agriculturii, pentru a vă putea oferi dumneavoastră ca şi clienţi ai companiei noastre cele mai bune, mai fiabile şi mai complete soluţii în acest domeniu.

"SC SCHAUER AGROTEHNIC SRL", ca reprezentant in România a unor mari producători de renume în tehnologia modernă din Europa si nu numai, în domeniul utilajelor zootehnice şi agricole vine în sprijinul intreprinzătorilor care înţeleg că modernizarea aduce beneficii financiare, faimă şi prestigiu în ochii cetăţenilor din comunitatea europeană.

Suntem reprezentanţi al companiilor:

SCHAUER Agrotronic din Austria, lider pe piaţa mondială în sisteme de furajare şi nu numai, având ca obiect de activitate:

1. Dotarea adăposturilor pentru suine, taurine şi cabaline;
2. Sisteme mecanizate şi computerizate de furajare uscată si lichidă;
3. Instalaţii pentru degajarea dejecţiilor şi tehnică pentru fosele septice (bazine de colectare a purinului);
4. Sisteme moderne de aerisire (ventilaţie) şi climatizare în grajduri, etc.

Personalul companiei noastre este specializat şi pregătit după normele europene în cadrul firmei SCHAUER pentru a vă putea oferi servicii de înaltă calitate, în domeniul zootehniei, domeniu care prevede necesitatea utilizării produselor comercializate de către noi.
Compania SCHAUER ai căror reprezentanţi suntem există pe piaţa mondială de peste 60 de ani datorită produselor şi ideilor inovatoare în zootehnie.
Astfel în cadrul produselor noastre de înaltă calitate europeană veţi putea găsi:

- MEGACOMP, Sistem de furajare lichidă;
- COMPIDENT, Sistem de furajare la cerere (nr. 1 în lume);
- SPOTMIX, Hrană pastă administrată în mai multe faze, (patent SCHAUER, sistem de furajare care face furori în lume distins cu diferite premii şi distincţii internaţionale).
În plus pe lângă produsele oferite,compania noastră se oferă să vă asigure servicii de service şi montaj al instalaţiilor furnizate, prin intermediul specialiştilor noştri pregătiţi în cadrul concernului austriac.

SPEROTTO din Italia companie specializată în ferme de păsări şi toate tipurile de construcţii metalice,

JESSERNIGG din Austria, companie care produce sisteme de ierbicidat şi utilaje pentru protecţia plantelor.

AVANTAJELE COLABORĂRII CU FIRMA NOASTRĂ:
La noi, consultanţa şi proiectarea sunt GRATUITE

Tehnologie inovativă, economie în timp şi costuri
1. Produse individuale şi soluţii complete de perfecţiune tehnică si calitativă;
2. Materie primă aleasă, prelucrare îngrijită, construcţie robustă;
3. Functionare sigură – durată lungă de viaţă;

Montare exactă şi service de încredere
1. Livrare rapidă şi transport sigur cu TIR-uri proprii;
2. Respectarea riguroasă a termenelor;
3. Montare specializată şi instruire atentă;
asigurarea rapidă şi fără probleme a pieselor de schimb.

Viziunea:
- Firma noastră îşi propune să devină şi să ramână cea mai performantă companie din Romania în desfacerea produselor şi serviciilor în sectorul zootehnic, venind în intâmpinarea clienţilor noştri cu soluţii complete de perfecţiune tehnică şi calitativă. Este esenţial să devenim partenerul de încredere al fermierilor care doresc să-şi dezvolte afacerea după standardele Uniunii Europene.

Misiunea:
- Firma SC SCHAUER AGROTEHNIC SRL oferă clienţilor tehnologie de ultimă oră în domeniul zootehnic. Noi vă pregătim pentru succes!

Valori:
- Satisfacerea clienţilor – fiecare proiect fiind unic, aşa cum fiecare client este unic şi foarte important. Succesul nostru depinde şi poate fi realizat numai în parteneriat cu clienţii noştri.
- Grija faţă de animale, Furajare şi adăposturi.
- Tehnologie inovativă – furnizorul nostru este mereu cu 50 de ani "o idee în avans" datorită soluţiilor inovatoare implementate în zootehnie.
- Formarea oamenilor – investim continuu în dezvoltarea profesională a angajaţilor noştri.
- Lucrul în echipă – rezultatele obţinute ne-au demonstrat că suntem o echipă puternică formată din oameni ambiţioşi şi bine pregatiţi profesional.
Aceste valori esenţiale reflectă modul de organizare al companiei, fiind prezente în toate activitătile desfăşurate de compania noastră.

În concluzie, pentru un succes garantat intreprinzătorii apelează la specialişti, adică la noi, deci cei interesaţi sunt bineveniţi să ne contacteze.

Cu stimă,

STEFAN PUIU
director general